Jump to content

 • Log In with Google Existing user? Sign In
 • Sign Up
Welcome to Tesloianu » We make difference!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Cum a apărut aplicația TeamSpeak și de ce este superioară fața de celelalte programe de comunicare?


 • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

FilipGFX

FilipGFX

  I hope that is not my bad :/

 • Administrators
 • Posts
  907
 • Reputation
  46
  • Cum s-a nascut aplicatia TeamSpeak3?

   1607857677_1607857638073.png

   Totul a început în 1999 ca un proiect personal pentru un grup de prieteni care s-au întâlnit jucând un joc online. La acea vreme, aplicațiile de comunicații vocale disponibile nu aveau compatibilitate între platforme, erau afectate de probleme legate de router și firewall și se bazau în mare măsură pe lățimea de bandă și utilizarea resurselor de sistem. Știind că puteau face mai bine, si-au propus să dezvolte o soluție proprie - o alternativă de înaltă calitate, ușoară și completă, cunoscută acum sub numele de TeamSpeak. 
    
   În 2001, a fost lansată prima versiune publică a TeamSpeak. Echipa ts si-a atins obiectivele și a făcut ceea ceea ce si-au propus. Software-ul lor nu s-a limitat la o singură platformă, avea nevoie de o lățime de bandă mai mică decât alte aplicații și a necesitat un firewall și o utilizare minimă a lățimii de bandă. Toate cu o interfață ușor de utilizat. TeamSpeak s-a răspândit rapid pe internet, depășind cu mult așteptările. Feedback-ul copleșitor din partea comunității a motivat să continuarea eforturilor echipei de dezvoltare cu TeamSpeak. 
    
   Astăzi se continua proiectul din trecut, iar optimizarea aplicatiei continua si e , precum și implementarea caracteristicilor și funcționalității de neegalat în industrie de astăzi. TeamSpeak se numără printre cele mai recunoscute și de succes mărci din industria VoIP și este utilizat într-un spectru larg de aplicații, de la jocuri online la comunicări de afaceri, până la educație și formare. 
    
   De ce să alegem TeamSpeak? 
    
   CALITATEA VOCII 
   Obțineți o comunicare clară, fără întârzieri, cu reglarea integrată automată a volumului microfonului, reducerea zgomotului de fond și anularea ecoului.
    
   CONFIDENȚIALITATE INCLUSA
   Aplicatia este conceputa cu confidențialitate, nu are acces la datele dvs. de chat vocale sau text și nu este necesară înscrierea.
    
   SECURITATE CA NICAIERII
   Securitate militară integrată ca standard. Cu TS3, criptarea bazată pe AES poate fi activată pentru întregul server, sau chiar doar pentru anumite canale.
    
   SISTEM DE PERMISII AVANSATE
   Aveți controlul complet la sistemul  de permisiuni ierarhic puternic, cel mai bun din piață. Decideți cine poate vorbi, cine se poate alătura canalelor și multe altele.
    
   SUNET DE JUR IMPREJUR
   Fiți în centrul jocului cu Pozițional Audio. Ascultă-ți colegii de echipă într-un cadru sonor de 360 °, oferindu-ți avantajul atunci când îți executi următorul plan de joc.
    
   INFRASTRSCTURĂ DECENTRALIZATĂ
   Fii 100% sigur de confidențialitatea și securitatea ta. TeamSpeak poate fi găzduit de oriunde. Literal oriunde. Nu sunteți legat de serverele noastre și nu vă colectăm datele.
    
   CONECTIVITATE MOBILĂ
   Emite comenzi în timp ce ești AFK. Cu aplicațiile mobile TeamSpeak pentru Android și iOS, nu veți fi niciodată departe de acțiune.
    
   SUPRAVEGHERE ÎN JOC
   Fii cu ochii pe acțiune cu suprapunerea oficială TeamSpeak în joc de la Overwolf. Accesați rapid comenzile vocale TeamSpeak, vedeți cine vorbește și primiți notificări și mesaje unde și când aveți cel mai mult nevoie.
    
   PERSONALIZARE FĂRĂ LIMITĂ
   Asigurați-vă TeamSpeak propriul dvs. și personalizați-vă clientul pentru a se potrivi stilului personal cu pluginurile, pachetele de sunet și pictograme incluse și temele incluse. Alegeți dintre sute de programe create de comunitatea de utilizatori sau chiar creați-vă propriul.
    
   SCALABILITATE MARE
   Scăriți de la conversații de grup mic la conferințe mari cu mii de participanți cu arhitectura avansată Client-Server.
    
   TRANSFER PUTERNIC DE FIȘIERE
   Maximizați-vă experiența de colaborare online. Stocați cu ușurință și partajați fișiere cu comunitatea dvs., fără a fi nevoie să vă deranjați cu probleme de firewall.
    
   CHAT TEXT
   Aveți nevoie să vă păstrați conversația sub control? Cu mesageria directă sau chatul de text în echipă, puteți transmite mesajul fără zgomot.
    
    
   Mai jos este atasat un tabel in care sunt prezentate beneficiile TeamSpeak fata de alte aplicatii de comunicare.
       Atenție! Acest material a fost furnizat de tesloianu.ro doar în scop informativ. Administrația nu este responsabilă pentru conținutul acestuia. Dacă dețineți drepturile de autor la acest material contactați imediat un administrator.


   0 user(s) are reading this topic

   0 members, 0 guests, 0 anonymous users

   Parteneri

   Partenerul Nostru Oficial #TOP Partenerul Nostru Partenerul Nostru Partenerul Nostru Partenerul Nostru Partenerul Nostru Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici!

   Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici! Locul Tau Este Aici!